Testovací E-den Rock Machine s GC Liberec

Všechny cyklisty a zájemce o kvalitní jízdní kola rádi vás přivítáme na testovacím E-dnu Rock Machine, který proběhne v sobotu 29.6.2024 v prostoru golfového hřiště Golf Clubu Liberec. Budeme představovat níže uvedené modely jízních kol Rock Machine a vy máte jedinečnou příležitost si tato kola vyzkoušet. Stačí si jen níže rezervovat testovací hodinku a dostavit se na golfové hřiště Golf Clubu Liberec v Machníně. Případné ochranné prvky a přilbu si prosím přineste svoje.

Pozvánka na předváděcí akci Rock Machine E-den

 

Vážení cyklisté a milovníci kvalitních jízdních kol,

rádi bychom vás pozvali na jedinečnou akci – testovací E-den Rock Machine, který se bude konat v sobotu 29. června 2024 v krásném prostředí golfového hřiště Golf Clubu Liberec v Machníně.

Na této akci budete mít možnost vyzkoušet si nejnovější modely jízdních kol Rock Machine. Těšit se můžete na skvělou příležitost otestovat tato špičková kola a zažít jejich jedinečné vlastnosti na vlastní kůži.

 

Datum a čas: 

Co vás čeká:

  • Představení nejnovějších modelů jízdních kol Rock Machine
  • Možnost testování kol v krásném prostředí golfového hřiště


Jak se zúčastnit: 

Stačí si jednoduše rezervovat svou testovací hodinu prostřednictvím našeho rezervačního systému níže a dostavit se v určený čas na místo konání. Nezapomeňte si přinést vlastní ochranné prvky a přilbu pro zajištění bezpečnosti během testování.


Rezervace testovacího času:

Stačí si jen níže vybrat konkrétní kolo a v detailu rezervovat čas.

Přijďte a zažijte jízdu na kole Rock Machine jako nikdy předtím. Těšíme se na vaši účast a společně strávený den plný cyklistických zážitků!


S pozdravem,

Tým Rock Machine

Těšíme se na Vás, že se v sobotu uvidíme!