Apache Hupahu 1 Bosch CX 750 Wh 202: Revoluce v Horském Elektrokole

Představení Špičkové Technologie a Designu

Apache Hupahu 1 Bosch CX je více než jen horské elektrokolo. To je symbolem inovace a vyspělé technologie, určený pro ty, kteří hledají kombinaci výkonu, stylu a komfortu. S hliníkovým rámem, který je nejen lehký, ale i pevný, tento model přináší výjimečnou stabilitu a odolnost v náročném terénu.

Srdce Kola: Motor a Baterie

V centru tohoto technologického skvostu je umístěn středový motor Bosch Performance CX 4. generace. Tento motor je známý svou spolehlivostí, vysokým výkonem a efektivitou, což zaručuje vynikající zážitek z jízdy na jakémkoli terénu. Doplňuje ho silná baterie s kapacitou 750 Wh, která zajišťuje dlouhý dojezd a neomezené možnosti objevování nových cest.

Přizpůsobení Terénu: Vidlice a Kola

Apache Hupahu 1 je vybaven špičkovou vzduchovou vidlicí SR Suntour Axon 34 s 120mm zdvihem a zamykáním z řídítek, což umožňuje jízdu na různorodých površích s maximální kontrolou a pohodlím. Díky 29palcovým kolům, která poskytují vynikající stabilitu a přilnavost, je každá jízda plynulá a bezpečná.

Vysoce Kvalitní Komponenty

S moderním standardem Sram UDH, displejem Bosch Kiox pro snadné sledování výkonu a dat, a přehazovačkou Shimano Deore XT, Apache Hupahu 1 Bosch CX představuje to nejlepší z horských elektrokol. Převody 1x12 nabízejí široký rozsah pro zvládnutí jakéhokoli stoupání či sjezdu.

Kolo pro Skutečné Dobrodruhy

Apache Hupahu 1 Bosch CX 750 Wh 202 je ideální volbou pro milovníky horských stezek, kteří hledají elektrokolo s nekompromisním výkonem, unikátním designem a bezkonkurenčním pohodlím. Připojte se k revoluci v horském cyklistickém světě s tímto neuvěřitelným modelem od Apache!