České mistrovství SSC mechaniků 2023: Nová éra pro české kolařské servisy

Letos se poprvé otevřou dveře k nevídané události v českém cyklistickém průmyslu - historicky prvnímu ročníku Mistrovství SSC mechaniků České republiky. Dne 7. listopadu 2023 se devět nejlepších finalistů z celé republiky sejde, aby prokázali své dovednosti a znalosti nejen v teorii, ale i v praxi, s cílem zjistit, kdo z nich má nejlepší schopnosti v servisu kol s komponenty Shimano.

 

Tato soutěž, pořádaná společností PAUL LANGE – OSTRAVA, s.r.o., nabídne českým SSC (Shimano Service Center) mechanikům jedinečnou platformu, na které mohou ukázat svůj talent a odbornost. Mistrovství se zaměří na různorodé úkoly, od diagnostiky problémů až po komplexní servisní zásahy, aby účastníci prokázali své schopnosti práce s nejmodernějšími technologiemi a komponenty Shimano.

 

Tento ročník se stane milníkem, který z mechaniků učiní hrdiny. Vítěz si nejen odnese titul Mistr SSC mechanik České republiky roku 2023, ale také získá uznání v cyklistické komunitě a mezi kolegy. Je to příležitost vyjít ze stínu, zazářit a stát se legendou v oboru.

 

Soutěž slibuje nejen napínavé okamžiky a odborné výzvy, ale také představuje významný krok k dále rozvoji a profesionalizaci servisních služeb pro cyklisty v České republice. Zúčastnění mechanici budou mít jedinečnou příležitost sdílet si vzájemně zkušenosti a nejnovější poznatky v oblasti servisu a údržby kol, což přispěje k celkovému zlepšení kvality služeb nabízených cyklistům.

 

Nechť nejlepší mechanik vyhraje a nechť tato soutěž inspirová všechny účastníky i diváky k dalšímu vzdělávání a zdokonalování ve svém řemesle. Těšíme se na odhalení toho, kdo se stane prvním mistrem republiky mezi SSC mechaniky a kdo si odnese tento prestižní titul.

A kdo soutěží za náš Cykloservis Kerda.cz?

Setkání s mistrem mechanikem z Kerda.cz: Od dětských snů k odborné excelenci

Jeden z nejzkušenějších a nejuznávanějších mechaniků v oboru - šéfmechanik Pavel Moudrý s více než čtvrtstoletím zkušeností. Ve svých 49 letech a s 18 lety praxe přímo v servisu Kerda.cz tento šéfmechanik nejenže představuje pilíř společnosti, ale je také živoucím příběhem vášně pro cyklistiku a nekonečného zlepšování.


Od dětských kol k expertu


Jeho cesta k profesi mechanika začala nevinně v dětství, kdy v osmé třídě základní školy poprvé přepletl kolo. Tento zážitek v něm vzbudil lásku k cyklistice, která ho provází celým životem. Po vojenské službě si šel svůj sen zkusit do dílny a od té doby se již nikdy neohlédl zpět. Tato dlouholetá praxe mu poskytla nejen hluboké znalosti, ale i umění poznat kolo do nejmenšího detailu.


Široký záběr na kole


Jako šéfmechanik v cykloservise Kerda.cz není omezen pouze na jeden typ kola; jeho práce mu umožňuje jezdit na širokém spektru kol, od těch nejběžnějších až po exkluzivní modely, které nejsou tak snadno dostupné. Tato možnost neustále testovat a servisovat různé typy kol mu dává jedinečný přehled o trendech a technologiích v cyklistice.


Oblíbené cyklistické destinace


Přestože by mohl vyprávět o exotických destinacích, jeho srdce patří českým krajinám. Lužické hory, Ještědský hřeben, a Český Ráj jsou jeho oblíbenými místy pro jízdu na kole. Tato místa nejenže nabízí nádherné scenérie, ale také různorodé trasy, které uspokojí jak začínající, tak pokročilé cyklisty.


Odkaz pro budoucí generace


Svým příkladem a odborností šéfmechanik Pavel Moudrý v cykloservise Kerda.cz inspiruje nejen kolegy v dílně, ale i širokou cyklistickou komunitu. Jeho cesta od prvního přepletu kola po špičkového experta dokazuje, že s vášní a neustálým vzděláváním lze dosáhnout vynikajících výsledků. Pro mnohé je živým důkazem, že práce s kolami není jen povolání, ale životní styl a vášeň.