Jak to dopadlo na 1.České mistrovství SSC Mechaniků 2023: Oslava špičkových technických dovedností

7.listopadu 2023 se v Ostravě odehrála výjimečná událost, která vstoupila do dějin českého cyklistického průmyslu - první ročník Českého mistrovství SSC mechaniků. Tato soutěž se rychle stala nejen měřítkem odborných dovedností, ale také oslavou vášně pro cyklistiku a precizní práci s jízdními koly.


Devět nejlepších mechaniků z celé České republiky bylo vybráno, aby se utkalo v zápolení, které testovalo nejen jejich teoretické znalosti, ale především praktické schopnosti v servisu kol vybavených komponenty Shimano. Tato prestižní událost přitahovala pozornost nejen profesionálů v oboru, ale i široké veřejnosti, čímž zdůraznila důležitost a um mechaniků, kteří stojí za kvalitou každé jízdy.


Více než jen soutěž


Mistrovství bylo pořádáno společností PAUL LANGE – OSTRAVA, s.r.o., a stalo se nejen fórem pro demonstraci odborných dovedností, ale také významným setkáním, kde se mechanici mohli osobně poznat, sdílet zkušenosti a tím přispět k dalšímu rozvoji a zlepšení Shimano Servisních Center po celé zemi. Tento aspekt soutěže zdůrazňuje, že práce mechanika není jen o opravách a údržbě, ale také o neustálém vzdělávání a sdílení znalostí v rámci komunity.


Oznámení vítězů


Po intenzivním dni plném odborných výzev a testování byl vyhlášen celkový vítěz, který se stal mistrem republiky mezi SSC mechaniky pro rok 2023. Jméno vítěze symbolizuje vrchol dosažených dovedností, vášně pro cyklistiku a závazku k poskytování nejvyšší kvality servisu. Tento úspěch nejen zvýšil prestiž vítěze v oboru, ale také nastavil vysokou laťku pro budoucí ročníky mistrovství.


1. Jaroslav Pažout z AutoMotoVelo z Českého Brodu

2. Tomáš Janů z Bike puzzle z Mníšku pod Brdy

3. Pavel Moudrý z Cyklosport Kerda v Liberci



Důležitý krok pro cyklistickou komunitu


První České mistrovství SSC mechaniků 2023 představuje důležitý krok vpřed pro celou cyklistickou komunitu v České republice. Ukázalo, že za kvalitním servisem stojí nejen znalosti a dovednosti, ale i silná komunita odborníků, kteří jsou ochotni učit se, sdílet a neustále se zlepšovat. Soutěž tak přinesla zasloužené uznání těm, kteří pracují za kulisami, a zároveň položila základ pro budoucí rozvoj a excelenci v servisu jízdních kol.